TERÀPIA DE PARELLA: QUAN TOT VA MALAMENT

Hi ha casos en què totes les problemàtiques nominades amb anterioritat estan treballant conjuntament per destruir la parella. De manera que, la teràpia ha de ser del tot personalitzada, ja que cada parella és un món. No obstant això, tots els exercicis que engloben la teràpia completa estarien guiats pels següents focus:

Sanar les relacions íntegrament assolint tots els aspectes psicològics i emocionals de cada individu i de la parella. En una teràpia de parella, el professional dóna les competències necessàries a la parella perquè puguin resoldre futures dificultats per si mateixes.

Millorar la comunicació entre els dos membres, a través de l’adquisició d’habilitats socials com l’assertivitat i l’escolta.

Eliminar tensions acumulades mitjançant el diàleg per baixar emocions negatives i focalitzar en noves positives.

Compartir un projecte comú creant espais personals i d’independència.

Pot practicar alguns exercicis aprofundint en diferents tàctiques dins de cada focus d’aprenentatge. No obstant això, resultarà molt més eficient l’ajuda d’un professional en el procés de sanació i millora, ja que ell o ella sabrà el procés a seguir. Animet i no deixis que els prejudicis acompanyin la teva decisió.

Autor: Xavier Conesa

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.