POT SER LA TERÀPIA DE PARELLA UNA BONA SOL.LUCIÓ

És totalment normal que una parella passi per un mal moment en la seva relació. Les discrepàncies, les tensions, les frustracions, entre d’altres, és un problema que afecta qualsevol parella. No té perquè derivar en problemes més greus si aquests petits malentesos es resolen a temps. El problema d’això és que les dues parts tendeixen a guardar, amagar o dissimular aquests conflictes interns, en lloc d’expressar-los i intentar posar-li solució. D’aquí que arribem a un punt en què sembla que ja no hi ha res a fer, però no és així, perdre l’esperança és un símptoma de debilitat. Tot es pot solucionar amb el procés adequat.

Els terapeutes de parella saben com actuar per tornar-te aquesta tranquil·litat i estabilitat amorosa que tant enyores. Un professional intentarà guiar-te tant de manera individual perquè treballis amb tu mateix, però també de forma conjunta entre els dos membres de la parella. L’objectiu és polir aquests petits errors que estem cometent dia rere dia, que, en lloc de millorar la situació de parella, l’empitjora constantment.

La teràpia de parella no és més que un recurs eficaç per resoldre una problemàtica. Tendim a guardar-nos els nostres conflictes, restringint l’accés a qualsevol persona que vulgui ajudar. És comprensible que una parella no vulgui comptar pel que està passant al seu cercle proper, ja que pot comportar pressions, comentaris desafortunats o enraonies en el mateix entorn. Però un professional, en aquest cas un psicòleg o una psicòloga, no et va a jutjar. Hi és per ajudar-vos amb totes les seves eines i esforç perquè la relació surti a flotació.

Autor: Xavier Conesa

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.